boeken

Geldzaken

Basisschoolonderwijs volgen is gratis in Nederland. Voor extra activiteiten betalen ouders een schoolbijdrage. Het gaat om overblijven en overige activiteiten.

Ouderbijdrage

Jaarlijks vragen wij u een vrijwillige ouderbijdrage te betalen, welke in overleg met de MR is vastgesteld op € 55,00 per kind. Een hogere bijdrage mag natuurlijk ook altijd. De ouderbijdrage besteden we onder meer aan de vieringen en feesten, sportdagen en museumlessen.

Middels een brief en/of een oproep in de nieuwsbrief wordt u gevraagd de vrijwillige ouderbijdrage te betalen. U kunt uw bijdrage storten op de ABN AMRO rekening met IBAN nummer NL32.ABNA.0580.7267.62 t.n.v. de Bavinckschool Den Haag o.v.v. de naam en groep van uw kind(eren) en ouderbijdrage 2017-2018.

Overblijven

De kosten voor het overblijven bedragen € 1,25 per keer. Hiervoor kunt u een strippenkaart kopen voor respectievelijk € 12,50 (10 keer) en € 31,25 (25 keer). Wanneer u in één keer een 50-strippenkaart koopt betaalt u € 55,00. Deze korting geldt ook bij een afname van 5 x 10 strippen of 2 x 25. Op deze manier kunnen meerdere kinderen uit een gezin van de korting gebruik maken. U kunt deze strippenkaart kopen bij de conciërge of via bovenstaand rekeningnummer. Let er wel op dat u de naam en de groep van uw kind in de omschrijving vermeld.