header

Inschrijven

Inschrijving en plaatsing peuterschool

Vanaf 2.5 jaar mag uw kind geplaatst worden op de peuterschool. Het is mogelijk dat er een wachtlijst is op de school van uw keuze. Het is daarom aan te raden uw kind alvast in te schrijven. Dit kan via onze website. U ontvangt direct een bevestiging dat uw inschrijving verstuurd is. Zodra deze verwerkt is in ons administratiesysteem, ontvangt u nog een officiële bevestiging op het emailadres die u heeft opgegeven. Als u hulp nodig heeft bij het invullen van het inschrijfformulier, kunt u altijd terecht bij de pedagogisch medewerkers op de groep. U bent ook van harte welkom voor een rondleiding. U kunt hiervoor een afspraak maken op de peuterschool van uw keuze.
Kinderen die een indicatie hebben gekregen van het consultatiebureau en/of een broertje of zusje al op de basisschool hebben, krijgen voorrang bij plaatsing.
Indien u vragen heeft over de beschikbaarheid, vergoedingen en betalingen, kunt u terecht bij onze afdeling Planning & Plaatsing.

De medewerkers van bureau planning en plaatsing, zijn telefonisch bereikbaar op schooldagen tussen 9.00-13.00 uur met nummer 070-3110199 en per email; peuterscholen@scoh.nl.
Zij staan u graag te woord. Als uw kind geplaatst kan worden, wordt u hierover geïnformeerd en ontvangt u een plaatsingsovereenkomst. Zodra deze getekend is, kan uw kind starten op de peuterschool op de datum die is afgesproken. De plaatsing eindigt automatisch als uw kind 4 jaar wordt. Mocht u tussentijds de peuteropvang willen beëindigen, is er een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen kan op iedere dag van de maand.